English

Billedredigering

Du lærer at redigere billeder i Adobe Photoshop, så du kan bruge dine billeder på skærme, til print eller tryk.

På kurset i 'Billedredigering' lærer du at arbejde i Adobe Photoshop og bruge programmets vigtigste funktioner. Du lærer at beskære billeder, redigere lys og farveforhold, fritlægge, samt anvende filtre, effekter, justeringslag og tekst. Alt sammen med det formål, at skabe professionelle billeder, som kan bruges i din markedsføring.

Du lærer også at tilpasse, beskære og redigere billeder, så de passer i størrelsen til brug på din hjemmeside eller til brug i et opslag på sociale medier. Du bliver kort sagt introduceret til billedstørrelser og billedformat.

Indhold

  • Brugerfladen i Photoshop
  • Grundlæggende billedredigering
  • Beskæring, kopiering og frilægning
  • Justering af lys og farve 
  • Filtre og styles
  • Arbejde med lag (layers)
  • Retouchering af billeder

Kurset indgår i følgende kursusforløbProgramversion

Adobe Photoshop CC 2019

Udbytte

Efter kurset i 'Billedredigering' kan du klargøre digitale billeder til udgivelse på skærm, digitalt og på papir. Du kan også beskære og redigere i billedets lys og farver, og du kan retouchere dine billeder. 

Kurset giver dig en god forståelse for Photoshops muligheder og du kan arbejde ubesværet med brugerfladen. Du kan også beskære billeder eller gøre dem mindre, og dermed klar til upload på fx sociale medier eller hjemmesiden. 

Målgruppe

Kurset i 'Billedredigering' henvender sig til dig, som gerne vil lære, hvordan digitale billeder behandles og optimeres til web, print eller tryk. Kurset er relevant for dig, der arbejder med markedsføring på sociale medier og har behov for at beskære eller på anden måde redigere i billeder, så de passer til dine digitale kanaler. 

'Billedredigering' kan også være relevant for dig, der har oplever et behov for at billedbehandle billeder til præsentationer, dokumenter, rapporter eller andet. 

Unikt kursus for ledige
Kurset ligger på den nationale positivliste, og oplagt for dig, som er ledig, at inkludere i din 6 ugers jobrettede uddannelse. Tal med din sagsbehandler for at tilmelde dig kurset eller kontakt vores kursussekretær.

Se alle vores kurser på den nationale positivliste her

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for at kunne deltage på kurset i 'Billedredigering'. Det kan dog øge dit kursusudbytte, hvis du har et grundlæggende kendskab til computerens styresystem.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 384,00
Højtuddannet: kr. 1.281,30