English

E-markedsføring

Lær at lave annoncer til Facebook og Instagram, og lær at vurdere din indsats efterfølgende via Facebook Business Suite.

På kurset 'E-markedsføring' lærer du om alt der er værd at vide om online salgskanaler. På kurset kommer vi omkring annoncering via sociale medier som Facebook og Instagram, annoncering i Googles netværk og brug af blogs, influencere og affiliate marketing.

På 'E-markedsføring' kommer vi hele vejen omkring digital annoncering på sociale medier. Du lærer at planlægge og opbygge en Facebook- og Instagram-kampagne med Facebook Business Suite, og du lærer at vurdere kampagneindsatsen efterfølgende i forhold til visninger, websitebesøg og value for money.

Indhold

  • Introduktion til annoncering på Facebook og Instagram
  • Planlægning og eksekvering af online markedsføringskampagner
  • Valg af online platforme
  • Introduktion til Facebook Business Suite, som er Facebooks annonceplatform, hvor du kan lave annoncer til Facebook og Instagram
  • Introduktion til onlinekampagneformer: referral vs. affiliate marketing
  • Afrapportering af kampagne: søgeord og onlinebesøgsdata
  • Andre online markedsføringsmuligheder med blogs og influencere

Kurset indgår i følgende kursusforløb

>> SOCIAL MEDIE- OG WEBMEDARBEJDER

>> SOME-MEDARBEJDER

>> WEBREDAKTØR

Programversion

Onlineprogrammer

Udbytte

Efter kurset i 'E-markedsføring' kan du styrke og målrette din markedsføringsindsats med reklameplacering på online medier. Du ved, hvilke målgrupper, der bevæger sig på hvilke medier og forstår at ramme dem. 

Du kan styrke markedsføringsindsatsen i forhold til at udarbejde reklamemateriale til enkle onlinekampagner. Du ved, hvordan du kan generere og behandle online besøgsdata og udarbejde forslag til justering af virksomhedens markedsføringsplaner.

Målgruppe

Kurset 'E-markedsføring' er for dig, der gerne vil blive en haj til digital annoncering - særlig annoncering på Facebook og Instagram. Du kan fx have ansvaret for din virksomheds sociale medier og føle at du mangler viden om hvordan man annoncerer online. 

Unikt kursus for ledige
Kurset ligger på den nationale positivliste, og oplagt for dig, som er ledig, at inkludere i din 6 ugers jobrettede uddannelse. Tal med din sagsbehandler for at tilmelde dig kurset eller kontakt vores kursussekretær.

Se alle vores kurser på den nationale positivliste her

Forudsætninger

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage i kurset 'e-markedsføring'. Du skal ikke være ekspert i hverken sociale medier eller digitale løsninger, det eneste vi mener du skal komme med er en interesse for online salg og markedsføring - specielt for Facebook og instagram. 


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 256,00
Højtuddannet: kr. 1.218,30