English

Ledelse af teams

Bliv en skarp leder af dit team eller gruppe. På kurset her lærer du forskellige teknikker til at udvikle og fremme samspillet i grupper eller på dit team, og du lærer at lede små produktionsgrupper eller teams.

Som teamleder er det din opgave at få gruppen til at fungere så optimalt som muligt. På kurset 'Ledelse af teams' arbejder du med dig selv og ser på, hvordan du kan blive en motiverende og samlende leder, der gearer gruppen til det bedst mulige samarbejde. Teamlederens fokus skal være på det fælles bidrag og gruppens synergi, og det lærer du værktøjer, der kan fremme.

Indhold

  • Introduktion til teamledelse
  • Skab resultater gennem dine medarbejdere
  • Organisering og sammensætning af grupper
  • Tilpasning af lederstil til gruppers forskellige udviklingstrin
  • Beslutningskompetenceanalyse af gruppers udviklingsbehov 
  • Anvendelse af forskellige ledelsesteknikker til at udvikle og fremme samspillet i grupper. 

Kurset indgår i følgende kursusforløb

Udbytte

På kurset 'Ledelse af teams' lærer du at organisere og sammensætte forskellige grupper ud fra deltagernes forudsætninger, gruppernes formål og beslutningskompetence samt afdække og anvende relevant lederstil ud fra gruppens aktuelle udviklingstrin på det operationelle niveau, herunder tilpasning af lederstil i forhold til gruppen/teamets formål og udviklingstrin.

Målgruppe

Kurset i 'Ledelse af teams' henvender sig til dig, der er leder i dag og som gerne vil have indsigt i, hvordan du kan motivere dit team og skabe resulteter gennem dine medarbejdere. Du kan også være nyudnævnt leder uden den store erfaring, og have behov for at vide mere om hvilke værktøjer du skal gøre brug af for at blive en god teamleder. 

Unikt kursus for ledige
Kurset ligger på den nationale positivliste, og er oplagt for dig, som er ledig, at inkludere i din 6 ugers jobrettede uddannelse. Tal med din sagsbehandler for at tilmelde dig kurset eller kontakt vores kursussekretær.

Se alle vores kurser på den nationale positivliste her

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på 'Ledelse af teams', men det er en fordel, hvis du har erfaring fra arbejde i teams/grupper.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 576,00
Højtuddannet: kr. 1.712,45