English

Lederens konflikthåndtering og vanskelige samtaler

Lær at forebygge og håndtere konflikter samt at gennemføre udfordrende og vanskelige samtaler med konfliktpotentiale.

Hvad er en konflikt? Og hvordan løses den bedst? Som leder skal du have kendskab til konflikter og vide hvordan du kan nedtrappe dem og løse dem på bedste vis. Du skal kende til reaktionerne, så du kan forebygge og løse konflikter, når og hvis de opstår på arbejdspladsen.
På kurset 'Lederens konflikthåndtering og vanskelige samtaler' lærer du at identificere konflikter, nedtrappe dem og løse dem. Du lærer også at gennemføre vanskelige samtaler med medarbejdere, der har været involveret i konflikterne.

Indhold

  • Hvad er en konflikt?
  • Konflikttrappen 
  • Konfliktløsningsværktøjer
  • Hvad er en vanskelig samtale?
  • Værktøjer til gennemførelse af vanskelige samtaler

Udbytte

Efter kurset i 'Lederens konflikthåndtering og vanskelige samtaler' kan du identificere konflikter og optræk til konflikter. Du kan derfor også lettere forebygge og løse konflikter inden de skaber mistrivsel og uro blandt dine medarbejdere. Som en sidste del af kurset lærer du også at gennemføre udfordrende samtaler, der kan rumme konfliktpotentiale og tage tingene i opløbet.

Målgruppe

Kurset i 'Lederens konflikthåndtering og vanskelige samtaler' henvender sig til dig, der arbejder med eller gerne vil arbejde med konflikthåndtering og ledelse. 

Unikt kursus for ledige
Kurset ligger på den nationale positivliste, og oplagt for dig, som er ledig, at inkludere i din 6 ugers jobrettede uddannelse. Tal med din sagsbehandler for at tilmelde dig kurset eller kontakt vores kursussekretær.

Se alle vores kurser på den nationale positivliste her

Forudsætninger

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at kunne deltage på kurset i 'Lederens konflikthåndtering og vanskelige samtaler'. Det er dog en fordel, hvis du har lidt ledelseserfaring.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 384,00
Højtuddannet: kr. 1.218,30