English

Opbygning af website

Anvendelse af grundlæggende funktioner og faciliteter til fremstilling af hjemmesider i et CMS (WordPress).

Du får kendskab til at oprette, administrere og redigere hjemmesider designet i CMS (Content Management System). CMS giver dig mulighed for at administrere og vedligeholde hjemmesider, på en langt lettere måde end tidligere.

På kurset arbejder du med din egen hjemmeside, som du opretter på domænet wordpress.com. Derfor egner dette kursus sig først og fremmest til de, der vil lave egne hjemmesider eller hjemmesider for en mindre forening.

Indhold

  • Virksomhedens kommunikationsbehov
  • Hvad er et CMS?
  • Brugerfladen i WordPress
  • Oprette hjemmeside under WordPress.com
  • Tekster og grafik
  • Hyperlinks og navigation
  • Filnavne og filstrukturer
  • Kodeopbygningen på et site.

Kurset indgår i følgende kursusforløb


Programversion

WordPress

Udbytte

Kurset 'Opbygning af website' går dig i stand til at fremstille mindre hjemmesider ved hjælp af et Content Management System (CMS), som på grund af sin underliggende database og sit særlige redigeringsværktøj er enkelt for dig at benytte til redigering af indhold.

Målgruppe

'Opbygning af website' henvender sig til dig, der ikke har særligt stort kendskab til fremstilling af hjemmesider, men en interesse i at vide mere om hvordan man arbejder med hjemmesider. Du kan fx have behov for at udvikle en hjemmeside i forbindelse med en forening eller en hobby. 

Hvis du vil lære at bruge WordPress i arbejdsøjemed eller ønsker du dit eget domæne, skal du vælge kurset Design af hjemmesider med CMS frem for dette kursus.

Unikt kursus for ledige
Kurset ligger på den nationale positivliste, og oplagt for dig, som er ledig, at inkludere i din 6 ugers jobrettede uddannelse. Tal med din sagsbehandler for at tilmelde dig kurset eller kontakt vores kursussekretær.

Se alle vores kurser på den nationale positivliste her

Forudsætninger

Der er ingen krav om forudsætninger for at kunne deltage på kurset 'Opbygning af website'. Det vil dog være en fordel, hvis du har kendskab til it på et grundlæggende niveau.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 256,00
Højtuddannet: kr. 1.218,30