English

Valg af markedsføringskanal

Vil du gerne have en grundlæggende forståelse af markedsføring på digitale kanaler som Facebook, Instagram og din hjemmeside? På kurset i 'Valg af markedsføringskanal' bliver du klogere på målgrupper - hvordan du fanger deres opmærksomhed og via hvilke kanaler.

'Valg af markedsføringskanal' er vores grundlæggende kursus om markedsføring, målgrupper og kanaler. Her lærer du alt det basale om at markedsføre et produkt: hvem du skal markedsføre til(målgruppen), hvor du skal markedsføre henne(offline eller online kanaler) og hvad giver mest mening at markedsføre til din målgruppe og din valgte kanal(radio, tv, billeder, video osv). Så hvis du mangler grundlæggende viden om markedsføring, er dette her kurset du skal starte med.

På kurset i 'Valg af markedsføringskanal' lærer du at anvende segmentering som et værktøj til valg af målgruppe, og du får viden om forskellige online og offline markedsføringskanaler. Du har fokus på, hvordan man vurderer og udvælger den mest relevante markedsføringskanal i forhold til en udvalgt målgruppe. Du lærer, hvilke kanaler, der egne sig bedst til din valgte målgruppe.

Indhold

  • Introduktion til markedsføring
  • Kendskab til forskellige online og offline markedsføringskanaler
  • Viden om sociale medier
  • Målgrupper på sociale medier
  • Forbrugeradfærd og forbrugskultur
  • Segmentering af en målgruppe
  • Kommunikation til forskellige forbrugere
  • Kendskab til persona

Kurset indgår i følgende kursusforløb


Udbytte

Kurset 'Valg af markedsføringskanal' giver din først og fremmest en forståelse af, hvad markedsføring er og hvad det inkluderer af opgaver og overvejelser at markedsføre sine produktioner på fx sociale medier. 
Du lærer at arbejde med målgrupper og holde fokus på, hvem du kommunikerer til og hvad du kommunikere. På den måde lærer du også at lave relevante kampagner eller skrive relevante et opslag på Facebook - fordi du hele tiden har din målgruppe i fokus. 
Du bliver skrap til at udvælge hvilke markedsføringskanaler, du kan bruge til at markedsføre dit produkt, fordi du ved alt om, hvor den målgruppe du er på jagt efter skal findes. 

Målgruppe

Kurset 'Valg af markedsføringskanal' er for dig, der vil lære om markedsføring fra bunden. Du kan være kontor- eller butiksansat og have fået ansvaret for sociale medier, men mangler viden om hvad opgaven som social medie-ansvarlig handler om. 
Du kan også stå med en oplevelse af, at du egentlig synes det kører ret godt med at lave aktivitet på sociale medier, men du mangler en bredere viden om, hvordan man markedsfører sig.  

Unikt kursus for ledige
Kurset ligger på den nationale positivliste, og oplagt for dig, som er ledig, at inkludere i din 6 ugers jobrettede uddannelse. Tal med din sagsbehandler for at tilmelde dig kurset eller kontakt vores kursussekretær.

Se alle vores kurser på den nationale positivliste her

Forudsætninger

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at kunne deltage på kurset i 'Valg af markedsføringskanal'. 


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 256,00
Højtuddannet: kr. 1.218,30