English

Projektledelse

Få en grundig introduktion til projekter og projektarbejdsformen. Med dette kursus får du skabt et grundlæggende fundament for dit projektarbejde og projektstyring i din hverdag.

Projektarbejdsformen har vundet stigende udbredelse de senere år og bringer mange fordele med sig. Men det succesfulde projekt afhænger i høj grad af evnen til at lede og arbejde med projekter. Med dette kursus får du skabt et grundlæggende fundament for dit arbejde med projektarbejde og projektstyring i din hverdag.

Indhold

  • Introduktion til projektarbejdsformen
  • Din rolle som projektleder
  • Projektets mål, faser og opgaver
  • Relevante projektstyringsværktøjer
  • Teamudvikling
  • Motivation og engagement
  • Kommunikation og konflikthåndtering

Kurset indgår i følgende kursusforløb

Udbytte

Efter kurset i 'Projektledelse' får du en større forståelse for de grundlæggende principper for projektarbejde og  det bliveer derfor mere naturligt for dig at arbejde i projekter. 

Du får viden om de forskellige roller i et projekt og kendskab til konkrete værktøjer til projektarbejde og projektstyring, så du bedre kan koordinere, planlægge og kommunikere i projekter. Kort sagt, bliver du en stærk leder i projektet, der kan designe forløbet og bevare overblikket.

Målgruppe

Kurset 'Projektledelse' er for alle, der har interesse i at blive bedre til at arbejde og lede projekter. Vi stiller intet krav om, at du skal være projektleder for at kunne deltage på kurset. Vi anbefaler, at projektarbejde er en del af dit daglige arbejde eller at du forventer at skulle arbejde mere med projekter fremover.

Unikt kursus for ledige
Kurset ligger på den nationale positivliste, og er oplagt for dig, som er ledig, at inkludere i din 6 ugers jobrettede uddannelse. Tal med din sagsbehandler for at tilmelde dig kurset eller kontakt vores kursussekretær.

Se alle vores kurser på den nationale positivliste her

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for at kunne deltage på kurset 'Projektledelse', men det er en fordel hvis du har erfaringer med projektarbejdsformen.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 576,00
Højtuddannet: kr. 1.712,45