English

Fletning af dokumenter (brevfletning) - online

Word-trin 3: Du lærer at lave masseforsendelser til fx breve, etiketter og e-mails ved brug af funktionen brevfletning i Word.

'Fletning af dokumenter (brevfletning) - online' er trin 3 af 5 Word-kurser for dig, der vil blive bedre til at arbejde med tekstbehandling og layout i Word. Trinene tager dig fra begynder til superbruger.

På kurset 'Fletning af dokumenter (brevfletning) - online' arbejder du med brevfletningsfunktioner til udarbejdelse af breve, e-mails, adresselister og labels i forbindelse med virksomhedens kommunikation herunder fx nyhedsbreve. Du får indblik i brevfletningsfunktionerne, så du har forudsætninger for at vurdere programmets muligheder i forhold til opgavens karakter.

Indhold

  • Fletning til masseproduktion
  • fletning til breve, labels (etiketter), lister og e-mails
  • fletning til udvalgte modtagere fra en datakilde (filtrering)
  • fletning i sorteret orden
  • fletning fra forskellige typer af datakilder
  • elementær vedligeholdelse af datakilder.

Kurset er Word-trin 3 af 5. Læs mere om Word-trinene her

Programversion

Word 2016

Udbytte

Efter kurset 'Fletning af dokumenter (brevfletning) - online' lærer du at brevflette til breve, e-mails, etiketter (labels) og lister (mapper). Du lærer at benytte forskellige typer af datakilder fra tekstfiler, regneark og databaser samt kontaktpersoner fra et e-mail-program.

Målgruppe

Kurset 'Fletning af dokumenter (brevfletning) - online' henvender sig til personer, som arbejder med (eller skal arbejde med) brevfletning i en virksomhed.

Forudsætninger

Der kræves ingen specielle forudsætning for at deltage på kurset 'Fletning af dokumenter (brevfletning) - online.' Det vil dog øge dit kursusudbytte, hvis du har it-kendskab på et grundlæggende niveau.

Som deltager på et onlinekursus er det en forudsætning, at du kan gå på internettet og finde vores online læringsportal via det link du har fået ved tilmelding.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 192,00
Højtuddannet: kr. 704,80