English

Lean i administrative funktioner - online

På kurset introduceres du til Leans 5 principper, og du lærer at anvende dem på dine arbejdsopgaver, så du kan finde frem til de opgaver, der trækker i langdrag og som kan løses bedre. Alt sammen for at du kan blive mere effektiv og føle at du når dine ting.

På kurset 'Lean i administrative funktioner - online' får du en grundlæggende viden om Lean-værkstøjer og bliver bedre til at vælge arbejdsprocesser, der er velegnet for en optimering i forhold til principperne for Lean.

Indhold

  • introduktion til de 5 Lean-principper
  • øvelser og cases, hvor Lean-principperne kan bruges og være nyttige
  • basal viden om Lean-værktøjer 
  • betydningen af at iværksætte Lean-processer i egne arbejdsfunktioner
  • fokus på Lean-værktøjet: afdækning af spild 
  • arbejdsprocesser, der er velegnet for en optimering

Kurset foregår via vores online læringsplatform, hvor underviseren har lagt en plan for indholdet på de enkelte moduler. Her arbejder du med opgaver, videoer, quizzer, refleksion, tekst og egne tekster og får adgang til fælles konferenceundervisning med underviseren og kursets andre deltagere. 

Kurset udbydes i samarbejde med Tradium og EUC Nordvest.

Kurset indgår i følgende kursusforløb

Programversion

Kurset afvikles på en online læringsportal, som du får et link til ved tilmelding. Det er en god idé, at du har et tekstbehandlingsprogram, som fx Word, du kan arbejde i ved siden af.

Udbytte

Du får viden om de grundlæggende Lean-principper og Lean-værktøjer og lærer at udvælge de arbejdsprocesser, der er velegnet til optimering ved hjælp af Lean.

Målgruppe

Kurset 'Lean i administrative funktioner - online'. er for dig, der arbejder med administrative opgaver som fx indtastning og registrering i systemer, godkendelser, mails, håndterer mange dokumenter og regnskaber og lignende. 

Forudsætninger

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage på 'Lean i administrative funktioner - online'.

Som deltager på et onlinekursus forventer vi, at du kan gå på internettet og finde vores online læringsportal via det link du har fået ved tilmelding. Det er også en god idé at have et headset med mikrofon, som du kan deltage i online samtaler og diskussioner med dine medkursister.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 128,00
Højtuddannet: kr. 690,25