English

Elektroniske samarbejdsrum - online

Tiden med nedlukning og arbejde online, har digitale kompetencer. På kurset bliver du klogere på, hvordan du deler og udveksler billeder, dokumenter, skitser m.m. digitalt.

Corona-nedlukningen har for mange af os, betydet at vi arbejder 100% digitalt. Det betyder også, at vores evne til at dele, arbejde og udveksle filer digitalt og arbejde i digitale tjenester er vigtig. På vores onlinekursus 'Elektroniske samarbejdsrum' kan du få tips og tricks til, hvilke programmer, du kan bruge til digital deling og hvordan du effektivt dele og kommunikerer med dine kolleger online.

På dette kursus lærer du at samarbejde elektronisk omkring udarbejdelse, redigering, lagring og evt. offentliggørelse af dokumenter og anvende det elektroniske samarbejdsrum til strukturering og håndtering af filer samt online kommunikation, fx e-mail og chat.

Det elektroniske samarbejdsrum kan være såvel internt som eksternt (Cloud-baseret).

Indhold

Vores online kurser indeholder typisk tekster, videoer, opgaver, quizzer, digitale tests m.m. Du følger en kursusplan, hvor det fremgår, hvad du skal læse, løse og aflevere. Du har adgang til undervisningsmaterialet døgnet rundt, så du kan studere, når det passer dig.

  • Skype
  • OneDrive
  • Microsoft konto
  • Office Apps
  • SharePoint-server
  • Websteder / teamwebsteder

Husk at vælge dag ved tilmelding

Du tilmelder dig kurset her på siden og viderestilles til efteruddannelse.dk. Her skal du vælge hvilken dag du har planlagt at tage kurset før din tilmelding kan gå igennem. Spørg vores kursussekretær, hvis du er i tvivl.

Programversion

Office 365, OneNote, OneDrive, Skype, Sharepoint

Udbytte

Du får viden, så du administrativt kan varetage koordinerings- og planlægningsopgaver, hvor der er behov for at samle ideer, skitser mm i et fælles elektronisk samarbejdsrum. Herunder at samle og strukturere materiale fx tekst, billeder, lyd og film på ét sted, som giver teamet omkring opgaven mulighed for udveksling af diverse informationer som fx ideer, dokumentation, kommentarer og noter.

Målgruppe

Kurset henvender sig til administrative medarbejdere, der arbejder eller skal arbejde med varetagelse af koordinerings- og planlægningsopgaver i et fælles elektronisk samarbejdsrum.

Forudsætninger

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at kunne deltage på kurset 'Elektroniske samarbejdsrum'.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 128,00
Højtuddannet: kr. 690,25