English

E-mail til jobbrug - online

Du har fokus på e-mail og kalender med afsendelse og modtagelse af mails, organisering af mails, signatur, brug af kontaktpersoner samt oprettelse af aftaler og mødeplanlægning.

På dette kursus 'E-mail til jobbrug - online' får du en grundlæggende viden om at kommunikere online – internt såvel som eksternt. Du stifter bekendtskab med diverse former for online kommunikation, herunder e-mail og chat – med afgørende hovedvægt lagt på e-mail.

Og du lærer at anvende mailsystemet til planlægningsopgaver i forbindelse med intern kommunikation og samarbejde.

Dette er et online kursus, hvor du deltager via din computer eller tablet.
Du har elektronisk adgang til alle undervisningsmaterialer i vores læringsportal, så du kan arbejde med kurset både på arbejde og hjemmefra.
Du kan altid komme i kontakt med dine undervisere via mail, videomøder eller fremmøde på skolen.

Indhold

  • Post
  • Kontaktpersoner
  • Kalender
  • Læse og oprette indlæg i nyhedsgrupper 
  • Anvende anden form for online kommunikation, fx Lync

Husk at vælge dag ved tilmelding

Du tilmelder dig kurset her på siden og viderestilles til efteruddannelse.dk. Her skal du vælge hvilken dag du har planlagt at tage kurset før din tilmelding kan gå igennem. Spørg vores kursussekretær, hvis du er i tvivl.

Programversion

Outlook 2016.

Udbytte

Efter kurset 'E-mail til jobbrug - online' kan du i forbindelse med dit job kommunikere elektronisk ved hjælp af e-mail og anden online kommunikation, fx chat - såvel internt som eksternt - herunder anvende links og vedhæftede filer. Og du kan anvende mailsystemet til planlægningsopgaver i forbindelse med intern kommunikation og samarbejde.

Målgruppe

Kurset 'E-mail til jobbrug - online' henvender sig til personer, som har brug for at kunne kommunikere elektronisk til varetagelse af sin jobfunktion.

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på kurset 'E-mail til jobbrug - online.' Det kan dog øge dit udbytte af kurset, hvis du har et basalt kendskab til brug af pc og tekstbehandling.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 384,00
Højtuddannet: kr. 1.179,60