English

Projektledelse - online

På kurset 'Projektledelse' bliver du klædt på til at anvende grundlæggende værktøjer til projektarbejde og projektstyring. Kurset skaber et grundlæggende fundament for dit arbejde med projektarbejde og projektstyring i din hverdag.

Projektarbejdsformen har vundet stigende udbredelse de senere år og bringer mange fordele med sig. Men det succesfulde projekt afhænger i høj grad af evnen til at lede og arbejde med projekter. Med dette kursus får du skabt et grundlæggende fundament for dit arbejde med projektarbejde og projektstyring i din hverdag.

Indhold

  • Introduktion til projektarbejdsformen
  • Din rolle som projektleder
  • Projektets mål, faser og opgaver
  • Relevante projektstyringsværktøjer
  • Teamudvikling
  • Motivation og engagement
  • Kommunikation og konflikthåndtering

Kurset foregår via vores online læringsplatform, hvor underviseren har lagt en plan for indholdet på de enkelte moduler. Her arbejder du med opgaver, videoer, quizzer, refleksion, tekst og egne tekster og får adgang til fælles konferenceundervisning med underviseren og kursets andre deltagere. 

Programversion

Uddannelsen afvikles via vores læringsportal, og vi anbefaler, at du bruger Google Chrome eller Firefox til at åbne og arbejde i portalen. Det er også en god idé, at du har et tekstbehandlingsprogram, som fx Word, du kan arbejde i.

Udbytte

Efter kurset i 'Projektledelse' får du en større forståelse for de grundlæggende principper for projektarbejde og  det bliveer derfor mere naturligt for dig at arbejde i projekter. 

Du får viden om de forskellige roller i et projekt og kendskab til konkrete værktøjer til projektarbejde og projektstyring, så du bedre kan koordinere, planlægge og kommunikere i projekter. Kort sagt, bliver du en stærk leder i projektet, der kan designe forløbet og bevare overblikket.

Målgruppe

Kurset 'Projektledelse' er for alle, der har interesse i at blive bedre til at arbejde og lede projekter. Vi stiller intet krav om, at du skal være projektleder for at kunne deltage på kurset. Vi anbefaler, at projektarbejde er en del af dit daglige arbejde eller at du forventer at skulle arbejde mere med projekter fremover.

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for at kunne deltage på kurset 'Projektledelse', men det er en fordel hvis du har erfaringer med projektarbejdsformen.

Som deltager på et onlinekursus forventer vi, at du kan gå på internettet og finde vores online læringsportal via det link du har fået ved tilmelding. Det er også en god idé at have et headset med mikrofon, som du kan deltage i online samtaler og diskussioner med dine medkursister.Pris

Ufaglært/faglært: kr. 576,00
Højtuddannet: kr. 1.610,75