English

Ledelse af forandringsprocesser - online

På onlinekurset 'Ledelse af forandringsprocesser' vil du komme til at arbejde med, hvordan forskellige forandringer kan påvirke dig, dine medarbejdere og din virksomhed.

På kurset 'Ledelse af forandringsprocesser - online' ser vi på, hvordan forskellige forandringer kan påvirke dig, dine medarbejdere og din virksomhed. Vi dykker ned i de forandringer, der udspringer af politiske eller ledelsesmæssige beslutninger, og forandringer, der sker når en medarbejder skaber nye rutiner, erobrer nye kunder, områder eller lignende.

Ikke alle forandringer er til det bedre, men det er afgørende, at du som leder er forandringsparat og kan skelne imellem, hvornår noget skal forandres eller bevares. Derfor kigger vi også på, hvordan vi som mennesker reagerer på forandringer og hvordan man med god kommunikation kan påvirke forandringen til det positive.

Indhold

  • Hvad er en forandring?
  • Menneskelige reaktionsmønstre på forandringer
  • Individ- og gruppeadfærd
  • Ændringsstrategier
  • Praktisk anvendelse af en ændringsstrategi
  • Kommunikation som del af forandringsprocessen
  • Lederens rolle i forandringsprocessen
  • Læringsmuligheder under forandringsprocessen

Kurset foregår via vores online læringsplatform, hvor underviseren har lagt en plan for indholdet på de enkelte moduler. Her arbejder du med opgaver, videoer, quizzer, refleksion, tekst og egne tekster og får adgang til fælles konferenceundervisning med underviseren og kursets andre deltagere. 

Kurset udbydes i samarbejde med Tradium og EUC Nordvest.

Kurset indgår i følgende kursusforløb

Programversion

Uddannelsen afvikles via vores læringsportal, og vi anbefaler, at du bruger Google Chrome eller Firefox til at åbne og arbejde i portalen. Det er også en god idé, at du har et tekstbehandlingsprogram, som fx Word, du kan arbejde i.

Udbytte

Kurset i 'Ledelse af forandringsprocesser - online' giver dig en forståelse for, hvorfor forandringer er nødvendige, hvordan mennesker typisk reagerer på forandringer og værktøjer til at planlægge og gennemføre forandringsprocesser.

Målgruppe

Kurset 'Ledelse af forandringsprocesser - online' henvender sig til dig, der er leder i dag og ønsker indsigt i værktøjer til håndtering af forandringsprocesser. Du kan også være kommende leder og have brug for teori og værktøjer til at lede andre. 

Forudsætninger

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at kunne deltage på kurset 'Ledelse af forandringsprocesser - online'.

Som deltager på et onlinekursus forventer vi, at du kan gå på internettet og finde vores online læringsportal via det link du har fået ved tilmelding. Det er også en god idé at have et headset med mikrofon, som du kan deltage i online samtaler og diskussioner med dine medkursister.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 576,00
Højtuddannet: kr. 1.610,75