English

Arbejdsplanlægning - online

Bliv bedre til at strukturere din dag og dine arbejdsopgaver. På kurset lærer du at bruge forskellige planlægningsværktøjer og planlægningsmetoder, som kan hjælpe dig med den daglige prioritering og planlægning.

På kurset 'Arbejdsplanlægning - online' arbejder du med at beskrive dine egne og andre administrative medarbejderes opgaver som udgangspunkt for planlægning og at give information om og foretage opfølgning på planlagte arbejdsopgaver.

Indhold

  • sagsbehandlings-, disponerings- og kontrolopgaver
  • beskrivelse af administrative opgaver
  • planlægningsværktøjer & -metoder
  • prioritering af opgaver
  • opfølgning

Kurset foregår via vores online læringsplatform, hvor underviseren har lagt en plan for indholdet på de enkelte moduler. Her arbejder du med opgaver, videoer, quizzer, refleksion, tekst og egne tekster og får adgang til fælles konferenceundervisning med underviseren og kursets andre deltagere. 

Kurset udbydes i samarbejde med Tradium og EUC Nordvest.

Kurset indgår i følgende kursusforløb

Programversion

Kurset afvikles via vores læringsportal, og vi anbefaler, at du bruger Google Chrome til at åbne og arbejde i portalen. Det er også en god idé, at du har et tekstbehandlingsprogram, som fx Word, du kan arbejde i.

Udbytte

Efter kurset 'Arbejdsplanlægning - online' kan du udføre planlægningsopgaver, for eksempel sagsbehandlings-, disponerings- og kontrolopgaver med relevante planlægningsværktøjer og -metoder.

Målgruppe

Kurset 'Arbejdsplanlægning - online' henvender sig dig, som arbejder med sagsbehandlings-, disponerings- og kontrolopgaver i virksomheden.

Forudsætninger

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage i kurset 'Arbejdsplanlægning - online'.

Som deltager på et onlinekursus forventer vi, at du kan gå på internettet og finde vores online læringsportal via det link du har fået ved tilmelding. Det er også en god idé at have et headset med mikrofon, som du kan deltage i online samtaler og diskussioner med dine medkursister.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 256,00
Højtuddannet: kr. 1.150,50