English

Mersalg i kundekontaktfunktioner - online

Bliv skarp til mersalg til dine kunder. På kurset lærer du, hvordan du arbejder med mersalg, så dine kunder får en god oplevelse og føler sig hørt.

På kurset 'Mersalg i kundekontaktfunktioner - online' bliver du klogere på mersalg gennem telefonen eller via online kanaler. Du introduceres til forskellige salgsteknikker, der alle tager udgangspunkt i kundens behov. På den måde sikrer du at, kunderne får en god oplevelse efter at have handlet med dig.

Indhold

  • Forskellige kundetyper
  • Værktøjer til mersalg
  • Identificeret og uidentificeret behov hos kunderne
  • Mersalg
  • Hvad er god kundeservice?
  • Hvorfor er god service vigtigt?

Kurset foregår via vores online læringsplatform, hvor underviseren har lagt en plan for indholdet på de enkelte moduler. Her arbejder du med opgaver, videoer, quizzer, refleksion, tekst og egne tekster og får adgang til fælles konferenceundervisning med underviseren og kursets andre deltagere. 

Kurset udbydes i samarbejde med Tradium og EUC Nordvest.

Kurset indgår i følgende kursusforløb

Programversion

Uddannelesen afvikles via vores læringsportal, og vi anbefaler, at du bruger Google Chrome til at åbne og arbejde i portalen. Det er også en god idé, at du har et tekstbehandlingsprogram, som fx Word, du kan arbejde i.

Udbytte

Kurset 'Mersalg i kundekontaktfunktioner - online' øger din bevidsthed om mersalg og giver dig værktøjer til mersalg overfor forskellige kundetyper. 

Målgruppe

Kurset 'Mersalg i kundekontaktfunktioner - online' er for alle, der har interesse i at blive bedre til at sælge. 

Forudsætninger

Der kræves ingen specielle forudsætninger for at kunne deltage på kurset 'Mersalg i kundekontaktfunktioner - online'.

Som deltager på et onlinekursus forventer vi, at du kan gå på internettet og finde vores online læringsportal via det link du har fået ved tilmelding. Det er også en god idé at have et headset med mikrofon, som du kan deltage i online samtaler og diskussioner med dine medkursister.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 128,00
Højtuddannet: kr. 690,25