English

Introduktion til bæredygtig omstilling

Er du interesseret i at lære mere om, hvad du kan tage skridt til i din virksomhed, når det gælder grøn omstilling og bæredygtighed? Så er du velkommen på dette introduktionskursus.

Du får kendskab til begrebet "bæredygtighed" i forbindelse med f.eks. miljøkrav, mærkningsordninger og/eller certificeringer, så du aktivt komme med forslag til og vurdere bæredygtighed i din egen praksis og jobfunktion.

Indhold

  • Introduktion til begrebet "bæredygtighed"
  • Introduktion til FNs 17 verdensmål 
  • Miljøkrav
  • Mærkningsordninger og/eller certificeringer, 
  • Inspiration til at komme med forslag til og vurdere bæredygtighed i egen praksis og jobfunktion
  • Inspiration til at at omstille en proces, et produkt eller en service i virksomheden med henblik på udvikling af virksomhedens bæredygtighedsmål og indsatsområder

Kurset indgår i følgende kursusforløb

Udbytte

Efter kurset i 'Introduktion til bæredygtig omstilling' kan du aktivt komme med forslag til og vurdere bæredygtighed i egen praksis og medvirke til at omstille en proces, et produkt eller en service i virksomheden, med henblik på udvikling af virksomhedens bæredygtighedsmål og indsatsområder.

Målgruppe

'Introduktion til bæredygtig omstilling' henvender sig til dig, der vil blive klogere på bæredygtighed og grøn omstilling. Du kan have grøn omstilling som en del af din arbejdsopgaver eller blot en interesse for at vide mere om hvordan man som medarbejder arbejder med begreberne grøn omstilling og bæredygtighed. 

Unikt kursus for ledige
Kurset ligger på den nationale positivliste, og oplagt for dig, som er ledig, at inkludere i din 6 ugers jobrettede uddannelse. Tal med din sagsbehandler for at tilmelde dig kurset eller kontakt vores kursussekretær.

Se alle vores kurser på den nationale positivliste her

Forudsætninger

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage på 'Introduktion til bæredygtig omstilling'.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 256,00
Højtuddannet: kr. 1.218,30