English

Kære Borgen-lytter

Tak fordi du har lyttet til Borgen Unplugged og nu viser interesse for Tietgens efteruddannelser. Her kan du læse mere om vores kurser og hvem vi er. Ring til virksomhedskonsulent Thomas Bystrup-Kjær på mobil 22 61 65 76 hvis du vide mere om dine muligheder på Tietgen.

Om Tietgen

Tietgen er en af de største uddannelsesinstitutioner i Danmark. Tietgen består af ungdomuddannelsen hhx på Tietgen Handelsgymnasium og erhvervsuddannelserne eud og eux på Tietgen Business. Yderligere har vi en kursusafdeling under Tietgen Business, der tilbyder kurser inden for ledelse, sprog, økonomi, regnskab, salg og administration. 

Læs mere om Tietgens organisation og historie her

Kurser på Tietgen

Vi har på Tietgen udbudt kurser og efteruddannelse til private og offentlige virksomheder i over 50 år. Årligt servicerer vi 13.000 kursister og rådgiver og vejleder omkring 1.000 virksomheder. 

Vi udbyder enkeltkurser på en varrighed af max 2 dage og uddannelseforløb som kan strække sig over et halvt år. 

Enkeltkurser

Vores enkeltkurser er korte intensive kurser, som varer en halv dag til 2 dage. 

Forløb

Vores uddannelses- og kompetenceforløb er en pakkeløsning, hvor vi har samlet de bedste kurser indenfor et bestemt område, så det er let for dig at blive opkvalificeret.

Find Tietgen KompetenceCenter

Du finder vores kursusafdeling på Rugårdsvej 286 i Odense NV. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores kursusindhold, datoer, lokation o. lign. er du velkommen til at kontakte virkosmhedskonsulent Thomas Bystrup-Kjær