English

Hovedforløb - 2 år som elev

Efter dit grund- og evt. studieforløb på Tietgen Business følger det toårige hoveforløb, hvor du er elev i en virksomhed. Her veksler du mellem arbejde i virksomheden og skoleophold.

Byg praktisk erfaring på

Hvis du efter dit grundforløb og evt. studieforløb fortsætter videre til hovedforløbet, fortsætter du med at specialisere dig inden for den branchen du har valgte inden du startede på grundforløb 2: butik, handel, kontor, event eller finans. På hovedforløbet bygger du praktisk erfaring på den viden, du fik om branchen på grundforløb 2. 

Arbejdsopgaver som elev og hovedforløbets opbygning

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan de enkelte hovedforløb er opbygget. Vi har også givet et bud på, hvilke arbejdsopgaver du vil få om elev i de forskellige brancher. Husk, at det er den virksomhed, hvor du har elevplads, der i sidste ende bestemmer dine arbejdsopgaver. 

Årets Lærepladser på Tietgen

27.09.2022 / BUSINESS

Tikko er Årets Læreplads 2022

Vi har i dag fundet og kåret Årets Lærepladser inden for vores fem uddannelsesområder: detail, handel, kontor, offentlig administration og event. Vi sender også den samlede vinder Tikko videre til den nationale konkurrence om at blive Årets Læreplads i Danmark.

Læs mere
12.10.2021 / BUSINESS

FynBus er Årets Læreplads 2021

Vi har i dag kåret fundet Årets Læreplads inden for detail, handel , kontor, offentlig administration og digital handel. Og sendt FynBus videre til den nationale konkurrence om at blive Årets Læreplads i Danmark.

Læs mere
22.10.2020 / BUSINESS

Stoff & Stil er Årets Læreplads 2020

I går kørte vi rundt til vinderne af Årets Lærepladser inden for vores fem områder. Vinderen af hovedprisen, og den virksomhed som vi sender videre til den nationale konkurrence, er Stoff & Stil i Odense.

Læs mere
22.11.2019 / BUSINESS

Trade Point er Årets Læreplads 2019

I onsdags kårede vi vinderne i Årets fynske Læreplads. Vinder af hovedprisen blev Trade Point A/S, der også vandt i prisen i kategorien kontor og nu er til den nationale finale.

Læs mere
24.10.2018 / BUSINESS

OUH er Årets Læreplads 2018

Årets Læreplads på Fyn blev Odense Universitetshospital. Her repræsenteret ved uddannelsesleder Helle Kruse og elevvejleder Pia von Folsach.

Læs mere
26.10.2017 / BUSINESS

ECOstyle er Årets Læreplads 2017

Odense-virksomheden ECOstyle vinder titlen som Årets Læreplads 2017 med deres første elev nogensinde. Her er det ECOstyles administrationschef Lone Skøtte (tv) og kontorelev Lise Lotte Lauridsen, som indstillede virksomheden.

Læs mere
25.10.2016 / BUSINESS

Exodraft er Årets Læreplads 2016

Hvert år kårer vi på Tietgen Årets Læreplads, og i år er det røgsugervirksomheden i Odense, der løber med prisen. Virksomheden er indstillet af elev Rasmus Biller Due.

Læs mere
24.10.2016 / BUSINESS

Wagner er Årets Læreplads 2015

Årets Læreplads går i år til Wagner i Rosengårdscentret, som er indstillet af detailelev Almir Fatic.

Læs mere
28.11.2014 / BUSINESS

Retten i Odense er Årets Læreplads 2014

30 dage i retten var nok for Michael Davidsen, der ikke var i tvivl og indtillede sin læreplads til året pris. Her ses elev Michael Davidsen og afdelingsleder Yvonne Prytz Hansen.

Læs mere

Find Tietgen Business

Tietgen Business
Lerchesgade 29
5000 Odense C
Tlf. 65 45 26 00
Mail business@tietgen.dk

Kontakt elevpladskontoret

Uanset om du er uafklaret om din fremtid, om du går på Tietgen Business, eller om du allerede har en elevplads, er du altid velkommen til at kontakte elevpladskontoret på Tietgen Business. 

På elevpladskontoret er vi et hold af elevpladskonsulenter, elevpladsmentorer og uddannelsessekretærer, der alle er klar til at hjælpe dig og svare på de spørgsmål, du har omkring din elevtid.  Du kan ringe eller maile til os, eller bare komme forbi. Hvis det er til en længere samtale, kan det være en god idé at booke en tid først.