English

Effektiv brug af e-mail og kalender - online

På kurset får du en introduktion til Outlook som mailprogram og kalender. Du lærer de primære funktioner i programmet.

På kurset 'Effektiv anvendelse af e-mail og kalender - online' bliver du præsenteret for værktøjer, der giver dig et godt udgangspunkt for at anvende et kommunikationssystems brugerflade og funktioner, bestride dine daglige kommunikationsrutiner, håndtere mails, kalender og opgaver.

Indhold

  • E-mails
  • Kontaktpersoner
  • Kalendersystemet
  • Opgavestyring, organisering og deling
  • Møde- og aftaleaktiviteter
  • Mødeplanlægning

Kurset foregår via vores online læringsplatform, hvor underviseren har lagt en plan for indholdet på de enkelte moduler. Her arbejder du med opgaver, videoer, quizzer, refleksion, tekst og egne tekster og får adgang til fælles konferenceundervisning med underviseren og kursets andre deltagere. 

Kurset udbydes i samarbejde med Tradium og EUC Nordvest.

Kurset indgår i følgende kursusforløb

Programversion

Undervisningen tager udgangspunkt i Outlook 2016. Alle onlinekurser afvikles via vores læringsportalen Canvas, og vi anbefaler, at du bruger Google Chrome til at åbne og arbejde i portalen.

Udbytte

Du kan nu strukturere din hverdag gennem bedre udnyttelse af dit e-mail- og kalenderprogram og dermed få styr på dine e-mails, kontaktpersoner, aftaler og opgaver. Du kan sikre møde- og aftaleaktiviteter gennem anvendelse af kalendersystemet f.eks. håndtering af flere kalendere, udgivelse af kalendere og mødeplanlægning.

Du får kort sagt styr på dine e-mails, kontaktpersoner, aftaler og opgaver, så du kan have fuldt fokus på dine kunder.

Målgruppe

Kurset 'Effektiv anvendelse af e-mail og kalender - online' henvender sig til alle, som ønsker effektivt at kunne anvende de mange faciliteter i Outlook e-mail- og kalendersystem.

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for at kunne deltage på kursete i 'Effektiv anvendelse af e-mail og kalender - online'. 

Som deltager på et onlinekursus forventer vi, at du kan gå på internettet og finde vores online læringsportal via det link du har fået ved tilmelding. Det er også en god idé at have et headset med mikrofon, som du kan deltage i online samtaler og diskussioner med dine medkursister.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 192,00
Højtuddannet: kr. 690,25