English

Effektiv brug af e-mail og kalender

Få optimeret din anvendelse af Outlook e-mail- og kalendersystemer.

Kurset 'Effektiv brug af e-mail og kalender' tager udgangspunkt i mailprogrammet Outlook. Her bliver du præsenteret for værktøjer, der giver dig et godt udgangspunkt for at anvende Outlooks brugerflade og funktioner, bestride dine daglige kommunikationsrutiner, håndtere mails, kalender og opgaver.

Indhold

  • E-mails
  • Kontaktpersoner
  • Kalendersystemet
  • Opgavestyring, organisering og deling
  • Møde- og aftaleaktiviteter
  • Mødeplanlægning

Kurset indgår i følgende kursuspakker

>> GRUNDLÆGGENDE ADMINISTRATION

>> ADMINISTRATIV IT

>> FRONTMEDARBEJDEREN

Programversion

Undervisningen tager udgangspunkt i Outlook 2016.

Udbytte

Efter kurset 'Effektiv brug af e-mail og kalender' kan du strukturere din hverdag gennem bedre udnyttelse af dit e-mail- og kalenderprogram og dermed få styr på dine e-mails, kontaktpersoner, aftaler og opgaver. Du kan sikre møde- og aftaleaktiviteter gennem anvendelse af kalendersystemet f.eks. håndtering af flere kalendere, udgivelse af kalendere og mødeplanlægning.

Du får kort sagt styr på dine e-mails, kontaktpersoner, aftaler og opgaver, så du kan have fuldt fokus på dine kunder.

Målgruppe

Kurset 'Effektiv brug af e-mail og kalender' er for dig, der vil have den grundlæggende introduktion til mailprogrammet Outlook. Du kan have et ønske om at arbejde effektivt med de mange faciliteter i Outlooks e-mail- og kalendersystem.

Unikt kursus for ledige
Kurset ligger på den nationale positivliste, og oplagt for dig, som er ledig, at inkludere i din 6 ugers jobrettede uddannelse. Tal med din sagsbehandler for at tilmelde dig kurset eller kontakt vores kursussekretær.

Se alle vores kurser på den nationale positivliste her

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for at kunne deltage på kurset i 'Effektiv anvendelse af e-mail og kalender'. Men det kan øge dit kursusudbytte, hvis du har et grundlæggende kendskab til brug af pc.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 192,00
Højtuddannet: kr. 724,15