English

Excel videregående

Kurset er for Excel praktikere - dvs. du har arbejdet med Excel før og ønsker at udnytte programmets funktioner bedre.

På 'Excel - videregående' tager du fat, hvor du slap på kurset 'Excel - grundlæggende'. På 'Excel- videregående' får du kendskab til at arbejde med regneark med flere ark, brug af indbyggede funktioner og mere avancerede faciliteter i Excel.

Indhold

  • Relativ vs. absolut reference 
  • Brugerdefinerede talformater 
  • Navngivning af celler og områder 
  • Arbejde med flere ark 
  • Sammentælling af flere ark
  • Arbejde med vinduer og ruder 
  • Avancerede funktioner 
  • Standarder

Programversion

Excel 2016.

Udbytte

Du får kendskab til en række af de videregående faciliteter og muligheder i Excel. Kurset er koncentreret omkring udarbejdelse af regneark med flere ark samt brug af avancerede funktioner og betingelser.

Målgruppe

'Excel - videregående' henvender sig til dig, der jævnligt bruger Excel og har behov for et mere indgående kendskab til programmet, og som skal oprette og udarbejde større regneark.

Forudsætninger

Kurset 'Excel - videregående' er trin 2 uf ad 4 og vi anbefaler derfor, at du har taget trin 1-kurset 'Excel - grundlæggende' inden kursusstart eller at du har kendskab til Excel på samme niveau
Det er også en fordel, hvis du arbejder i praksis med Excel.

Pris

kr. 5.200,00

Underviser

Laila Larsen

Laila Larsen er uddannet korrespondent i engelsk og tysk og har arbejdet som pædagogisk vejleder. Oveni dette har hun en MOS-Expert certificering (Microsoft Office Specialist).

Hun har siden 1979 undervist mere end 10.000 kursister og mere end 50 virksomheder i Microsoft Office-programmer som Excel, Word, Outlook og PowerPoint. Det giver hende et enormt indblik i de aktuelle behov hos virksomhederne og ikke mindst aktuelle og daglige arbejdsopgaver, hun kan bruge som praktiske eksempler i undervisningen. 

Laila har været med siden it-bølgen startede i 1980’erne. Til at begynde med underviste hun i maskinskrivning og stenografi, men det blev løbende erstattet af tekstbehandling. Senere fik den offentlige sektor et behov for at optimere processer indenfor sags- og dokumenthåndtering og overgå til elektroniske løsninger, og det blev Lailas kerneområde.

Laila Larsen