English

Fletning af dokumenter (brevfletning)

Word-trin 3: Du lærer at lave masseforsendelser til fx breve, etiketter og e-mails ved brug af funktionen brevfletning i Word.

'Fletning af dokumenter' tager udgangspunkt i tekstbehandlingsprogrammet Word, og er trin 3 af 5 Word-kurser for dig, der vil blive bedre til at arbejde i Word. Trinene tager dig fra begynder til superbruger.

På kurset arbejder du med brevfletningsfunktioner til udarbejdelse af breve, e-mails, adresselister og labels i forbindelse med virksomhedens kommunikation herunder fx nyhedsbreve. Du får indblik i brevfletningsfunktionerne, så du har forudsætninger for at vurdere programmets muligheder i forhold til opgavens karakter.

Indhold

  • Fletning til masseproduktion
  • fletning til breve, labels (etiketter), lister og e-mails
  • fletning til udvalgte modtagere fra en datakilde (filtrering)
  • fletning i sorteret orden
  • fletning fra forskellige typer af datakilder
  • Elementær vedligeholdelse af datakilder

Kurset er Word-trin 3 af 5. Læs mere om Word-trinene her

Kurset indgår i følgende kursuspakke


Programversion

Word 2016

Udbytte

Du lærer at brevflette til breve, e-mails, etiketter (labels) og lister (mapper). Du lærer at benytte forskellige typer af datakilder fra tekstfiler, regneark og databaser samt kontaktpersoner fra et e-mail-program.

Målgruppe

Kurset 'Fletning af dokumenter' er for dig, der gerne vil blive bedre til at arbejde med tekstbehandling i Word.

Unikt kursus for ledige
Kurset ligger på den nationale positivliste, og oplagt for dig, som er ledig, at inkludere i din 6 ugers jobrettede uddannelse. Tal med din sagsbehandler for at tilmelde dig kurset eller kontakt vores kursussekretær.

Se alle vores kurser på den nationale positivliste her

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for at kunne deltage på kurset i 'Fletning af dokumenter'. Det vil dog øge dit kursusudbytte, hvis du har it-kendskab på et grundlæggende niveau og viden om Word svarende til indholdet på trin 3-kurset 'Opstillinger og layout i tekst'.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 192,00
Højtuddannet: kr. 755,65