English

Indskrivning og formatering af tekster - online

Word-trin 1: Kom godt i gang med Word tekstbehandling! Du lærer de helt grundlæggende funktioner i tekstbehandling med indskrivning, redigering, formatering og opstilling af mindre tekster.

'Indskrivning og formatering af tekster - online' er trin 1 af 5 Word-kurser for dig, der vil blive bedre til at arbejde med tekster og layout i Word. Trinene tager dig fra begynder til superbruger.

På dette kursus 'Indskrivning og formatering af tekster - online' får du en gennemgang af de grundlæggende faciliteter i Word. Du lærer at indskrive og redigere fx breve, notater og skemaer med enkle tekstopstillinger.

Indhold

  • Indskrivning og redigering af tekst
  • Sideopsætning, margener, sidenummerering m.m.
  • Stavekontrol, autokorrektur og orddeling
  • Indsætte objekter, herunder billeder og symboler
  • Punktopstillinger
  • Enkle tabulatoropstillinger
  • Enkle tabeller

Kurset er Word-trin 1 af 5. Læs mere om Word-trinene her

Programversion

Word 2016,

Udbytte

Du lærer at oprette, redigere og formatere tekster, så dine dokumenter har et præsentabelt udseende, og du arbejder med forskellige opstillingsmuligheder, der medvirker til at gøre dine tekster mere overskuelige og professionelle at se på.

Målgruppe

Kurset 'Indskrivning og formatering af tekster - online' henvender sig til personer, som arbejder med en virksomheds interne og eksterne skriftlige korrespondance.

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på kurset i 'Indskrivning og formatering af tekster - online'. Men det vil øge dit kursusudbytte, hvis du har et basalt kendskab til Windows og kan arbejde med mus.

Som deltager på et onlinekursus er det en forudsætning, at du kan gå på internettet og finde vores online læringsportal via det link du har fået ved tilmelding.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 384,00
Højtuddannet: kr. 1.150,50