English

Oprette og anvende regneark

Excel-trin 1: Kom godt i gang med Excel regneark, og lær de grundlæggende funktioner og faciliteter i Excel.

Kurset 'Oprette og anvende regneark' tager udgangspunkt i Excel og er trin 1 af 7 Excel-kurser for dig, der vil lære at anvende Excel helt fra bunden.
Trinene tager dig fra begynder til superbruger.

På kurset lærer du at oprette regneark og at anvende det mest basale i programmet Excel, herunder at flytte/kopiere data og at sortere og filtrere data.

Indhold

  • Introduktion til Excel regneark
  • Oprette og anvende regneark - basalt
  • Lister, herunder sortering og filtrering

Kurset er Excel-trin 1 ud af 7. Læs mere om Excel-trinene her

Kurset indgår i følgende kursusforløb

Programversion

Undervisningen tager udgangspunkt i Excel 2016, så så kurset kræver denne version eller nyere.

Udbytte

Du lærer at oprette og anvende regneark samt at arbejde med flytning og kopiering af data. Herudover arbejder du med sortering og filtrering af lister.

Målgruppe

Kurset 'Oprette og anvende regneark' henvender sig til dig, som vil i gang med at arbejde med Excel regneark, eller som arbejder med indtastning og redigering af en virksomheds regneark og ønsker større forståelse for sammenhængene og mulighederne i Excel.

Unikt kursus for ledige Kurset ligger på den nationale positivliste, og oplagt for dig, som er ledig, at inkludere i din 6 ugers jobrettede uddannelse. Tal med din sagsbehandler for at tilmelde dig kurset eller kontakt vores kursussekretær.

Se alle vores kurser på den nationale positivliste her

Forudsætninger

Det kræver ingen særlige forudsætninger for at deltage på 'Oprette og anvende regneark'. Det kan dog øge dit kursusudbytte, hvis du har erfaring med at arbejde foran en computer.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 192,00
Højtuddannet: kr. 724,15