English

Præsentationsprogrammer - online

Bliv skarp til at arbejde i PowerPoint. Du lærer at lave professionelle præsenationer med billeder, animationer og lyd i programmet PowerPoint. Kurset foregår online, så du kan sidde hjemme eller på kontoret og lære.

Du lærer at opbygge en præsentation fra grunden med tekst, billeder, figurer, diagrammer og tegninger, og du lærer at oprette slideshows med overgange og animationer. Du lærer at anvende præsentationsprogrammets faciliteter og layoutprincipper til tilrettelæggelse af en præsentation.

Dette er et online kursus, hvor du deltager via din computer eller tablet.
Du har elektronisk adgang til alle undervisningsmaterialer i vores læringsportal, så du kan arbejde med kurset både på arbejde og hjemmefra.
Du kan altid komme i kontakt med dine undervisere via mail, videomøder eller fremmøde på skolen.

Indhold

Vores online kurser indeholder typisk tekster, videoer, opgaver, quizzer, digitale tests m.m. Du følger en kursusplan, hvor det fremgår, hvad du skal læse, løse og aflevere. Du har adgang til undervisningsmaterialet døgnet rundt, så du kan studere, når det passer dig.

  • oprettelse af slides med valg af layout
  • oprettelse, formatering og redigering af objekter 
  • visnings- og udskrivningsformer, fx. uddelingskopier
  • sideopsætning med sidehoved og -fod
  • overgange og animationer
  • brug af master (tilretning af design)
  • slideshow

Husk at vælge dag ved tilmelding

Du tilmelder dig kurset her på siden og viderestilles til efteruddannelse.dk. Her skal du vælge hvilken dag du har planlagt at tage kurset før din tilmelding kan gå igennem. Spørg vores kursussekretær, hvis du er i tvivl.

Programversion

PowerPoint 2016

Udbytte

På dette kursus lærer du at fremstille grafisk præsentationsmateriale i form af skærmshows og uddelingskopier til tilhørere. Du bliver i stand til at anvende programmets designskabeloner og at oprette slides med tekster, billeder, tabeller, figurer, diagrammer, overgange og animationer i et effektivt og sikkert præsentationsprogram.


Målgruppe

Kurset henvender sig til personer, som bruger eller gerne vil i gang med at bruge et præsentationsprogram til støtte ved foredrag, taler, møder mm.

Forudsætninger

Ingen - det kan dog øge dit udbytte af kurset, hvis du har et basalt kendskab til brug af pc og tekstbehandling.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 256,00
Højtuddannet: kr. 1.179,60