English

Regneark til beregninger og præsentation

Excel-trin 2: Kom godt i gang med Excel regneark, og lær de grundlæggende funktioner og faciliteter i Excel.

Kurset 'Regneark til beregninger og præsentation' tager udgangspunkt i Excel og er trin 2 af 6 Excel-kurser for dig, der vil blive bedre til at arbejde med Excel. Trinene tager dig fra begynder til superbruger.

På kurset lærer du de grundlæggende funktioner og faciliteter i Excel, så du kan redigere i eksisterende regnearksopstillinger og oprette og opstille enkle regneark på en overskuelig og præsentabel måde.

Indhold

  • Introduktion til Excel regneark
  • Redigering i regneark
  • Formler
  • Sideopsætning og udskrivning

Kurset er Excel-trin 1 ud af 6. Læs mere om Excel-trinene her

Kurset indgår i følgende kursusforløb

Programversion

Undervisningen tager udgangspunkt i Excel 2016, så så kurset kræver denne version eller nyere.

Udbytte

Du lærer at redigere og formatere regneark samt at udskrive dem med det ønskede layout. Du lærer desuden at oprette enkle formler og at benytte grundlæggende statistiske muligheder for beregninger. 

Målgruppe

Kurset 'Regneark til beregninger og præsentation' henvender sig til dig, som vil i gang med at arbejde med Excel regneark, eller som arbejder med indtastning og redigering af en virksomheds regneark og ønsker større forståelse for sammenhængene og mulighederne i Excel.

Unikt kursus for ledige Kurset ligger på den nationale positivliste, og oplagt for dig, som er ledig, at inkludere i din 6 ugers jobrettede uddannelse. Tal med din sagsbehandler for at tilmelde dig kurset eller kontakt vores kursussekretær.

Se alle vores kurser på den nationale positivliste her

Forudsætninger

Det kræver ingen særlige forudsætninger for at deltage på 'Regneark til beregninger og præsentation'. Det kan dog øge dit kursusudbytte, hvis du arbejder eller skal arbejde med Excel og har erfaring med at arbejde foran en computer.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 384,00
Højtuddannet: kr. 1.218,30