English

Tekster til nettet

Lær at skrive effektive og fængende tekster til internettet og få gode råd om søgemaskineoptimering.

På AMU-kurset 'Tekster til nettet' får du en viden om opbygning og redigering af tekster til hjemmesider, intranet og andre digitale kanaler.

Du arbejder med tekstopbygning og læsevenlighed af dine tekster, og du kommer omkring målgrupper fordi det er relevant at vide, hvem du skriver dine tekster til, når du sidder og skal producere.

Du får en introduktion til søgemaskineoptimering (SEO), så du kan tilpasse dine tekster til Googles søgeresultater.

Indhold

  • Tekster til skærmen, ex hjemmesider og intranet
  • Det elektroniske medies særlige præmisser
  • Find inspiration til - og analysér dit eget netsted 
  • Skriv til din målgruppe
  • Kom din bruger/læser i møde og få det rigtige indhold 
  • Links - før læserne ind og ud af dine tekster 
  • Introduktion til søgemaskineoptimering

Kurset indgår i følgende kursusforløbProgramversion

Onlineprogrammer

Udbytte

Du lærer at oprette og formulere effektive og fængende tekster til hjemmesider, intranet og andre elektroniske kanaler. Du vil kunne gøre dine tekster overskuelige, læsevenlige, samt søgemaskineoptimeret, så de bedst muligt fremstår på Google.

Målgruppe

Kurset 'Tekster til nettet' henvender sig til dig, der vil give din hjemmeside et tekstmæssigt løft. Du kan fx være webredaktør, sekretær, kommunikationsmedarbejder eller andet, hvor du arbejder med formidling på nettet. Du kan også blot have et ønske om at blive bedre til at skrive og redigere tekster til nettet, intranet eller lignende elektroniske kanaler.

Unikt kursus for ledige
Kurset ligger på den nationale positivliste, og oplagt for dig, som er ledig, at inkludere i din 6 ugers jobrettede uddannelse. Tal med din sagsbehandler for at tilmelde dig kurset eller kontakt vores kursussekretær.

Se alle vores kurser på den nationale positivliste her

Forudsætninger

Det kræver ingen særlige forudsætninger for at deltage på 'Tekster til nettet', men vi anbefaler, at du har kendskab til it på grundlæggende niveau og har interesse for at arbejde med digital kommunikation.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 256,00
Højtuddannet: kr. 1.218,30