English

Åbent værksted

Kurser i Åbent værksted er selvstudie, hvor du arbejder selv med kursets materiale på vores kursuscenter i det nordvestlige Odense.

Arbejd selv med opgaverne foran computeren

På kurser i åbent værksted arbejder du selvstændigt foran en computer med teori, opgaver og quizzer på vores kursuscenter i det nordvestlige Odense. Du styrer selv hvor hurtigt du vil arbejde og hvornår. Vores værksted er åbent mandag - torsdag fra 8.00 - 15.20. 
Når du har tilmeldt dig et kursus, som foregår i Åbent værksted, så skal du møde op hos os på vores kursuscenter på Rugårdsvej 286 i Odense. Her vil du få stillet en computer tilrådighed, hvor du selv skal arbejde med kurset. Der vil være en underviser tilknyttet værkstedet, som du til hver en tid kan spørge om hjælp, hvis du er kørt fast.  

Åbent værksted er fleksibelt for dig fordi:

  • du arbejder i dit eget tempo
  • der er en høj grad af selvstændighed og mulighed for at styre din læring selv
  • du bestemmer selv hvornår du vil på kursus

Tilmelding til kurser i Åbent værksted 

Kurser i åbent værksted udbydes hele året opdelt i to perioder (januar-juni og august-december). Inden for disse to perioder kan du selv bestemme, hvornår du vil på kursus hos os. Du skal blot angive dagene ved tilmelding, så finder vi en plads til dig. 

Underviser i åbent værksted

Michael Pedersen

Michael Pedersen underviser i it-kurser i vores åbent værksted, og det har han gjort i mere end 10 år. 

Michael er autodidakt it-underviser. Før han startede med at undervise på Tietgen, havde han kun brugerkendskab til it-programmer. Men it fangede hans interesse så meget, at han besluttede, at undervisning skulle være hans levevej fremover. Han ville formidle viden videre til andre mennesker.

Han har efterfølgende taget voksenunderviseruddannelsen for at få de pædagogiske redskaber på plads, og blive rustet til at tilbyde vores kursister den mest optimale læring således, at de kommer styrket fra et kursusforløb med flere it-kompetencer og større selvtillid i forhold til at løse fremtidige it-opgaver.

Michael Pedersen

Spørgsmål og svar om Åbent værksted

Her har vi forsøgt at give dig svar på de mest almindelige spørgsmål vi får om Åbent værksted. Hvis du har yderligere spørgsmål så tag fat i vores kursussekretærer eller din underviser.

Hvad er Åbent værksted?

Åbent værksted er en undervisningsform.

Når du har tilmeldt dig et kursus som afholdes i Åbent værksted betyder det, at du skal møde op hos os på Rugårdsvej 286 i det nordvestlige Odense. Her skal du arbejde selv med kursusmaterialet i vores åbne værksted. Vi stiller en computer til rådighed og fra den kan du logge på vores online læringsportal, hvor kursusmaterialet ligger klar til dig. Du gennemgår selv materialet og bestemmer derfor også selv tempoet. Skulle du komme i tvivl om noget, kan du altid spørge den underviser, som er tilknyttet værkstedet. 

Kurser i Åbent værksted er fleksible fordi du selv bestemmer dit tempo og du har mulighed for at styre hvor du vil lægge dit fokus.  

Hvordan tilmelder jeg mig et kursus i Åbent værksted

Du tilmelder dig et kursus i Åbent værksted på siden her. Du skal blot finde det kursus du vil tilmeldes, og som har Åbent værksted som undervisningsform. Når du klikker på tilmeld sender vi dig videre til voksenuddannelse.dk, hvor din endelige tilmelding gennemføres.

>> SE ALLE KURSER I ÅBENT VÆRKSTED HER

Hvornår kan jeg starte på et kursus i Åbent værksted?

Kurser i åbent værksted udbydes hele året opdelt i to perioder (januar-juni og august-december). Inden for disse to perioder kan du starte når du vil. Vi skal dog bruge to hverdage til at melde dig til og gøre en plads klar til dig. 

Værkstedet har åbent mandag - torsdag fra kl. 8.00 - 15.25. Vi holder lukket om fredagen.

Hvad skal jeg gøre første dag?

På første kursusdag skal du møde op på vores kursuscenter på Rugårdvsej 286 i Odense NV. Her skal du gå ind ad hovedingangen og finde undervisningslokale H3, hvor vores Åbne værksted ligger. Her tager vores underviser imod dig og fortæller dig om dagen og forløbet. 

Kurser i Åbent værksted

I Åbent værksted finder du primært kurser som handler om it og arbejdet foran en computer. Vi har kurser i:

  • Microsoft Office-programmer: Word, Excel, PowerPoint og Outlook
  • Tekstproduktion
  • Skriftlig kommunikation
  • Internetsøgning
  • Mailhåndtering
  • Hjemmesider
  • Billedredigering

Vi har samlet alle kurserne i Åbent værksted længere nedenfor.

Find dit næste kursus i Åbent værksted

Vi har samlet alle de kurser vi kører i Åbent værksted her. Du kan bladre igennem dem og blive inspireret eller klikke på den blå cirkel til højre og søge et bestemt kursus frem. 

Dato/periode

Kursusnavn

Varighed

Undervisningsform

Helle Kjersgaard

Kursussekretær Telefon: 65 45 20 17 Mail: hekj@tietgen.dk