English

Onlinekurser

Tag et onlinekursus hjemmefra eller fra kontoret. Vælg de dage, der passer ind i din hverdag, så sparer du tid og transportudgifter.

Onlinekurser med 100% fjernundervisning

På Tietgen tilbyder vi en lang række AMU-kurser online, der alle er fleksible for dig. Du bestemmer hvor du vil efteruddanne dig og på hvilke dage. Vores undervisningsmateriale er tilgængeligt hvor du har behov for det - blot du har adgang til en computer eller en tablet. 

Alle onlinekurser afsluttes med en AMU-prøve eller AMU-test, hvor du tester din viden fra kurset. Efter en bestået test modtager du dit AMU-bevis i E-boks.

Dyk ned i bunken af mere end 40 onlinekurser og find lige netop dét kursus, som passer til dig. God fornøjelse!

Kurser på grundlæggende niveau

Fleksible onlinekurser

Du kan nemt tage vores onlinekurser - alt du behøver er internetadgang via en computer eller en tablet.

Ved tilmelding skal du blot vælge hvilken dag/hvilke dage du vil tage dit onlinekursus. Det er vigtigt, at du gennemfører kurserne på de planlagte datoer, så vi på den måde kan sikre, at du kan få den hjælp og vejledning fra vores underviser, som du kan have brug for. 

Der er mange fordele ved at tage et onlinekursus:

  • du sparer tid og udgifter til transport
  • du vælger selv hvilke dage du vil tage dit onlinekursus
  • du har adgang til undervisningsmaterialet 24 timer i døgnet
  • der er ingen fremmøde hos os i Odense
  • du kan tage kurset overalt
  • du bestemmer selv tempoet

Hvordan foregår onlineundervisningen?

Onlineundervisning på Tietgen foregår via vores læringsportal Canvas i tidsrummet mellem kl. 8.00 - 15.30 på alle hverdage. I Canvas ligger hele dit kursus klar til at du selvstændigt kan arbejde med dit kursus i et virtuelt klasserum. Kurset er opdelt i moduler, som du skal igennem for at kunne gennemføre den afsluttende test. Gennem hele dit forløb får du individuel support fra en af vores dygtige undervisere, der også sidder klar til at svare på spørgsmål undervejs. På kurser med onlineundervisning er du selv ansvarlig for din læring. 

Hvornår kan jeg tage et onlinekursus?

Vi afvikler onlinekurser mandag til torsdag i alle uger. Her sidder vores undervisere klar til at hjælpe og guide dig gennem forløbet. Tilmeldinger til onlinekurser skal være modtaget to hverdage inden ønsket opstart. 

Du starter op ved at tilmelde dig kurset her på siden og vælge, hvilke dage du vil tage kurset. Du skal regne med, at der går 2 hverdage fra vi modtager din tilmelding, til du har adgang til dit onlinekursus og kan begynde. 

Vores onlinekurser afvikles inden for disse to perioder: januar - juni og august - december. Du kan se de konkrete datoer på hvert kursus her på hjemmesiden. 

Sådan logger du på første gang

Du logger på tietgenonline.dk i Google Chrome og logger ind med de login-oplysninger, du har modtaget på en mail i din e-boks. Hvis du ikke har modtaget en mail, skal du skrive til tkc@tietgen.dk eller ringe på 65 45 25 00.

Spørgsmål? Kontakt os

Har du spørgsmål så kontakt os endelig.