English

Kundeservice i administrative funktioner

Lær at yde en god kundeservice, indfri din kundes forventninger og giv god sagsbehandling og kundekontakt.

På kurset 'Kundeservice' bliver du klogere på, hvad god kundeservice er og hvordan du yder god service overfor dine kunder. Du lærer at indfri din kundes forventninger, at give din kunde en god oplevelse med højt serviceniveau, god sagsbehandling og en god service efter købet.

Du bliver helt skarp på de forskellige kundetyper og lærer, hvordan du bedst muligt håndterer de forskellige typer, så du sikrer en god oplevelse. Kort sagt; du lærer at holde fokus på kundens og dennes behov. Du får også viden om, hvordan du tilpasser dit sprog og din adfærd, så du altid giver kunden en positiv oplevelse.

Indhold

  • Introduktion til professionel kundeservice
  • God kundeservice i relation til virksomhedens mål, strategier og serviceprofil 
  • Kundegrupper og kundetyper 
  • Kundetilpasset sprogbrug og adfærd 
  • Betydningen af en virksomheds positive omdømme

Kurset indgår i følgende kursusforløb

Udbytte

Efter kurset 'Kundeservice' ved du, hvordan du kan yde en effektiv og god kundeservice i overensstemmelse med din virksomheds mål, strategier og serviceprofil. Du kan håndtere kunden professionelt så du sikrer at kunden får en god oplevelse og ønsker at komme igen.


Målgruppe

Kurset 'Kundeservice' henvender sig til dig, der ser det vigtige i at levere en god kundeservice både før, under og efter kundens køb. Du kan fx arbejde i en sales back-up funktion eller på virksomhedens salgskontor, og have behov for at vide mere om hvordan du giver dine kunder en god oplevelse når du er i kontakt med dem.

Unikt kursus for ledige
Kurset ligger på den nationale positivliste, og oplagt for dig, som er ledig, at inkludere i din 6 ugers jobrettede uddannelse. Tal med din sagsbehandler for at tilmelde dig kurset eller kontakt vores kursussekretær.

Se alle vores kurser på den nationale positivliste her

Forudsætninger

Det kræves ingen forudsætninger for at deltage på kurset 'Kundeservice'.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 128,00
Højtuddannet: kr. 724,15