English

SoMe-medarbejder

Denne kursuspakke giver dig kompetencer til at varetage jobbet som ansvarlig for virksomhedens sociale medier. Du får en grundig introduktion til digital markedsføring med fokus på brug af sociale medier. Du lærer at skabe opmærksomhed og skabe trafik ind til dine sociale profiler og annoncere med dine budskaber.

Som SoMe-medarbejder skal du ikke blot have styr på sociale medier og målgrupper, du skal også kunne skrive fængende tekster, arbejde med grafik, redigere billeder og have en forståelse for, hvordan du kan trække besøgende til dine kanaler.

Alt dette - og mere til - giver kursuspakken 'SoMe-medarbejder' en grundig introduktion til. Du bliver klogere på teorien bag online markedsføring, virale hits og annoncering, og får praktiske opgaver i undervisningen, hvor du kan prøve din nye viden af.

Udbytte

Når du har fuldført kursuspakken 'webmedarbejder' kan du navigere, oprette og udgive opdateringer på sociale medier som Facebook og Instagram. Du vil også have viden om. hvordan man opretter, planlægger og eksekvere forskellig kampagner gennem Facebook Business Suite, som er Facebook og Instagrams kampagneværktøj. 

Målgruppe

Kursuspakken 'SoMe-medarbejder' er for dig, der har interesse i at arbejde professionelt med sociale medier, men som mangler praktisk erfaring og viden til at underbygge dine idéer.

Unik kursuspakke for ledige
Kursuspakken ligger på den nationale positivliste, og er oplagt for dig, som er ledig, at inkludere i din 6 ugers jobrettede uddannelse. Tal med din sagsbehandler for at tilmelde dig kurset eller kontakt vores kursussekretær.

Se alle vores kursuspakker om 6 ugers jobrettet uddannelse

Forudsætninger

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage på 'SoMe-medarbejder', men vi anbefaler, at du har en god teknisk forståelse. Du behøver ikke være ekspert i sociale medier, men en vis forståelse for de forskellige platforme er en fordel. 


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 2.176,00
Højtuddannet: kr. 9.809,40