English

Webredaktør

Denne kursuspakke giver dig kompetencer til at kunne varetage jobbet som ansvarlig for en virksomheds hjemmeside. Du lærer, hvordan du sådan rent praktisk arbejder med indholdet på en hjemmeside i WordPress, men du lærer også alle de elementer, der ligger rundt om hjemmesiden - fx at skabe trafik ind til hjemmesiden via annoncering og opslag på sociale medier.

En webredaktørs arbejdsopgaver er meget alsidige - man skal naturligvis kunne lægge tekst, billede og grafik på en hjemmeside, men man skal også vide, hvordan indholdet skal udformes for at kunne ramme målgruppen og rangere højt i en Google-søgning og hvordan man driver trafik ind til hjemmesiden i form af online annoncering og opslag på sociale medier.

Alt dette - og mere til - giver kursuspakken 'Webredaktør' en grundig introduktion til. Undervisningen tager en praktisk tilgang til emnerne, hvor du lærer hvilke værktøjer og tips du skal bruge for at kunne begå dig som succesfuld webmedarbejder - eller skulle vi sige webMASTER...

Udbytte

Når du har fuldført kursuspakken 'Webredaktør' kan du navigere, oprette og udgive hjemmesider opsat i CMS'et WordPress. 

Målgruppe

Kursuspakken 'Webredaktør' er for dig, der har interesse i at arbejde med hjemmesideopdatering og -vedligehold, men som mangler praktisk erfaring. 

Unik kursuspakke for ledige
Kursuspakken ligger på den nationale positivliste, og er oplagt for dig, som er ledig, at inkludere i din 6 ugers jobrettede uddannelse. Tal med din sagsbehandler for at tilmelde dig kurset eller kontakt vores kursussekretær.

Se alle vores kursuspakker om 6 ugers jobrettet uddannelse

Forudsætninger

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage på 'Webredaktør', men vi anbefaler, at du har god teknisk forståelse. Du behøver ikke have erfaring med at arbejde med hjemmesider - den erfaring giver vi dig. 


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 2.240,00
Højtuddannet: kr. 9.466,80