English

Opkvalificér dine medarbejderes dansk og matematik

Oplever du at dine medarbejdere har svært ved enten dansk eller matematik, så har vi stor succes med vores dansk- og matematikkurser hos virksomheder

Dansk og matematik betyder meget for udviklingen

Det anslås, at hver 5. voksen har problemer med at skrive, stave eller læse. Problemerne kommer ofte til udtryk på arbejdet, hvor de ikke får læst deres mails eller har problemer med at følge en manual. Andre kan have vanskeligt ved at håndtere forandringer, der medfører nye arbejdsgange. 

En af måderne at styrke disse kompetencer på er undervisning i dansk og matematik. Vi tilbyder kurser i dansk og matematik, men inden vil vi starter et forløb op for dine medarbejdere, vil det være hensigtsmæssigt, at få testet dine medarbejdere for ordblindhed. På den måde sikrer vi, at vi starter på det rigtige niveau. 

Undervisning i din virksomhed

Vi oplever, at undervisning i trygge og velkendte rammer giver det bedste resultat for dine medarbejderes læring. Derfor har vi mulighed for, at køre dansk- og matematikundervisningen i din virksomhed - hvis du har lokalerne til det.

Fordelene er mange:

  • flere medarbejde undervises og uddannes på samme tid
  • ingen transporttid
  • kurset er 100% tilpasset din virksomheds behov
  • vores underviser inddrager eksempler og opgaver fra dine medarbejderes hverdag
  • du vælger det tidspunkt og det sted, der passer ind i din hverdag
  • fælles afsæt for medarbejderne.

Det er selvfølgelig helt op til dig, om undervisningen skal foregår i din virksomhed eller i vores undervisningslokaler.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes for mere information