English

Skræddersyede kursusforløb

Book et møde med en af vores virksomhedskonsulenter for at få et skræddersyet tilbud om efteruddannelse af dine medarbejdere.

Tilpassede kurser sammensat efter dine ønsker

Har din virksomhed et helt specifikt behov for at udvikle nogle kompetencer, så skræddersyer vi et forløb til dig og dine medarbejdere. Vores virksomhedskonsulenter har stor erfaring med disse tætte samarbejder og kan trække på deres store viden om vores store udbud og undervisningskompetencer. Uanset branche, behov og ambitionsniveau giver vi gerne et bud på, hvordan dit kursusforløb kan se ud. 

Undervisning i din virksomhed

Når vi skræddersyer kursusforløb til virksomheder, har vi rigtig stor succes med at afholde undervisningen ude i virksomheden. Vores underviser møder op hos dig. Det eneste du skal sørge for er et lokale man kan undervise i. 

Fordelene ved lokal undervisning er mange: 

  • flere medarbejde undervises og uddannes på samme tid
  • ingen transporttid
  • kurset er 100% tilpasset din virksomheds behov
  • vores underviser inddrager eksempler og opgaver fra dine medarbejderes hverdag
  • du vælger det tidspunkt og det sted, der passer ind i din hverdag
  • fælles afsæt for medarbejderne.

Det er selvfølgelig helt op til dig, om undervisningen skal foregår i din virksomhed eller i vores undervisningslokaler.

Tilskud til efteruddannelse via kompetencefonde

Som virksomhed kan du søge om refusion til den eller de medarbejdere, der sendes på kursus eller en anden form for efteruddannelse, via en række kompetencefonde inden for din virksomheds overenskomst. 

Hvad er en kompetencefond?
De fleste overenskomster indeholder en aftale om en kompetencefond. Fra kompetencefonden kan din virksomhed søge om tilskud til kurser for medarbejdere, der er omfattet overenskomsten.

Hvem kan få tilskud/refusion?
Medarbejdere, som er ansat inden for et fagligt område omfattet af overenskomstmæssige rettigheder til efteruddannelse, har efter 9 måneders ansættelse ret til 2 ugers (10 dage) selvvagt uddannelse. Det sker både for at sikre, at du som virksomhed får en ny viden i forhold til de daglige arbejdsopgaver, men også for at sikre medarbejderens værdi på arbejdsmarkedet.

Det er typisk virksomheden, der søger om refusion på medarbejderens vegne.

Hvilke kurser kan der søges refusion til?
Kurset skal være relevant for medarbejdernes arbejdsområde og for deres kompetenceudvikling. Kurset skal også ligge indenfor dækningsområdet for den pågældende overenskomst. Der gives ikke tilskud til kurser i udlandet.

Hvilke kursusudgifter kan der søges refusion for?
Der kan søges om refusion af udgifter til kursusgebyr, tabt løn, kursusmateriale, overnatning og transport.

Læs mere om mulighederne for tilskud til efteruddannelse på kompetencefonde.dk

Har du spørgsmål til kompetencefonde er du også velkommen til at kontakte en af vores virksomhedskonsulenter. Du finder virksomhedskonsulenterne her.

Mads Ravn Kristiansen

Chefkonsulent Telefon: 22 51 95 94 Mail: madk@tietgen.dk

Thomas Bystrup-Kjær

Chefkonsulent Telefon: 22 61 65 76 Mail: thbk@tietgen.dk

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes for mere information