English

DM i Erhvervscase - digitalt

Gymnasieelever fra Tietgen Handelsgymnasium kæmper den 1. september 2020 om at blive regionens bedste i erhvervscase. I år afholdes danmarksmesterskabet for første gang digitalt.

I år er intet som det plejer, ej heller DM i Erhvervscase

Derfor afholdes danmarksmesterskabet for første gang nogensinde digitalt. Det bliver en spændende udfordring for alle deltagerne, og der er flotte præmier på højkant til vinderne og en særlig event til de kommende danmarksmestrene på Brøndby Stadion, da casevirksomheden i år netop er fodboldklubben Brøndby.

Eleverne fra handelsgymnasierne (hhx) sprudler af gode idéer. Det beviser de hvert år ved eksamenen i erhvervscase. Nu skal de allerdygtigste elever konkurrere ved DM i Erhvervscase om, hvem der på landsplan har udtænkt de mest innovative produkter og nytænkende forretningsplaner.
Unge fra hele landet er derfor med ved 4 regionale mesterskaber, der finder sted den 1. september – blandt andet via Tietgen Handelsgymnasium, hvor eleverne fra Tietgen Handelsgymnasium er på skolen, men skal sidde i et rum for sig selv og deltager online.

Erhvervsrettede gymnasieuddannelser

”Hhx-uddannelsen har nogle stærke erhvervsøkonomiske og digitale profiler. Det illustrerer DM i Erhvervscase, hvor de unge får lejlighed til at koble teori med kreativ praksis og vise, hvad de virkelig kan”, siger Lars Kunov, direktør i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier.

 I alt 8 hold går videre fra de regionale mesterskaber til DM-finalen, der finder sted den 29. september 2020 – også via en digital platform.

Dommerne ved DM i Erhvervscase er repræsentanter fra det private erhvervsliv i regionerne samt undervisere fra hhx. De er udpeget blandt Dansk Erhvervs medlemskreds.
Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier afvikler DM i Erhvervscase i tæt partnerskab med Dansk Erhverv. Brøndby IF er case i hhx-elevernes opgave.

 Læs mere om DM i Erhvervscase på www.deg.dk