English

Første handelselev med speciale i digital handel

Tirsdag eftermiddag udklækkede Tietgen Business sin første handelselev med speciale i digital handel.

Cathrine afsluttede med et flot 12-tal

Tirsdag eftermiddag udklækkede vi på Tietgen Business den første handelselev med speciale i digital handel. Cathrine Hass har de seneste to år været elev hos Zerv. Cathrines fagprøve omhandler brugen af nyhedsmails som markedsføringsværktøj og Cathrines arbejde med nyhedsbreve har øget virksomhedens salg og kendskab. 

Underviser Stine Godtfred Jeppesen og Digital Handel-elev Cathrine Hass. 

Første elev på Fyn

”Det er sejt at være den første elev på Fyn med speciale i digital handel. Det er godt, at det dette speciale er en mulighed, fordi digitalisering er vejen frem for mange virksomheder. Det er en stor verden, der har åbnet sig for mig, og det glæder jeg mig til at arbejder videre med”, siger Cathrine Hass efter hun kom ud af eksamenslokalet.

Og der der er roser fra underviser, Stine Gottfred Jeppesen, til Cathrine: ”Det er en flot fagprøve, Cathrine har lavet, og i dag var hun totalt velforberedt. Hun formår at kombinere teori og praksis, så det blev et meget sikkert 12-tal.”, siger Stine Godtfred Jeppesen.

En milepæl for Tietgen

Det var også en særlig dag og eksamen for Stine Godttfred Jeppesen: ”Det er en milepæl for Tietgen. Det er noget, vi har arbejdet på i mange år. Samarbejdet med IBC og Campus Vejle er godt og stærkt og det høster vi frugterne af nu. Det er et højt niveau på uddannelsen. Eleverne er branddygtige, når de kommer ud, og det er jeg rigtig stolt af.”, slutter Stine Godtfred Jeppesen