English

PraktikCenter støtter Knæk Cancer

Vores vejleder Tine Camilla Andersen bager hvert år de fineste cupcakes til sin indsamling i anledningen af Knæk Cancer-ugen. I år har Tietgen PraktikCenter valgt at støtte Tines indsamling ved at købe 250 cupcakes til eleverne i skolepraktik.

Tine bager cupcakes for Knæk Cancer

Tine Camilla Andersen, der er vejleder og underviser i Tietgen PraktikCenter, har de seneste tre år bagt for en god sag i ugen efter efterårsferien. Kagerne sælger hun via sin egen Facebook-side og sin kage-profil 'Tine Camillas kager'.

Sidste år bagte og solgte Tine 666 cupcakes. I år har hun allerede nu bestillinger på mere end 800, og det er muligt at bestille helt frem til på fredag. 

Hvert år har Kræftens Bekæmpelse på forhånd defineret en række fokusområder for årets indsamling. I år vil pengene fra Knæk Cancer blandt andet gå til bedre overlevelse efter sjældne kræftformer, forskning i kræftkirurgi og DNA-skaders betydning for kræft samt bedre behandling i eller tættere på eget hjem.

På Tietgen er vi stolte af at kunne støttte op om den gode sag. 

Det store indsamlingsshow kan følges på TV 2 på lørdag den 30. oktober 2021.

 

Tine fra Tietgen PraktikCenter bager for en god sag

"I Tietgen PraktikCenter vil vi gerne støtte Tines fine sag, og derfor har vi købt 250 cupcakes til glæde for vores elever og for at vise Tine, at dét hun gør, bare er så sejt," siger koordinator Tove Johansen.