English

Vi åbner igen

Vi åbner igen for undervisning fra tirsdag den 2. juni. Det bliver en anderledes undervisning end vi er vant til, men vi glæder os til at se alle kursisterne igen.

Undervisningen starter igen fra tirsdag 2. juni

Nu er det endelig blevet vores tur til at åbne op for den fysiske undervisning efter næsten 3 måneder med onlineundervisning og hjemmearbejde.

Vi glæder os til at komme i gang igen og vores undervisere brænder for at komme ud og undervise.

TIRSDAG 2. JUNI starter vi udvalgte FVU-hold op på Ejlskovsgade 3 og almindelig undervisning i Åbent værksted på Rugårdsvej.

MANDAG 8. JUNI åbner vi for almindeligt kursusudbud herunder AMU-kurser og erstatningsundervisning til de kursister, som fik aflyst undervisningen pga. coronanedlukningen. Du vil som kursist få en indkaldelse via e-boks med datoer og mødetidspunkt.
>> DU KAN LÆSE MERE OM GENÅBNINGEN HER

Du kan trygt tage på kursus

Vores kursuscenter i Odense har været lukket ned siden corona-krisens start, og vores pedeller har haft travlt med at sørge for, at hele kursuscentret er et trygt sted at opholde sig i forhold til coronasmitte. Der er opsat sprit i hele bygningen, der er skiltet tydeligt med retningslinjer og afstandsmarkeringer, og vores vandhaner er udskiftet til berøringsfrie armaturer på alle fællesarealer. Vi har desuden god plads til at rumme mange kursister med god afstand ude og inde, så vi glæder os til at se kursister i vores smukke rammer på Rugårdsvej fra på tirsdag den 2. juni. 

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på 65 45 25 00 eller sende os en mail på tkc@tietgen.dk.