English

Webinar om jobrettede AMU-kurser

Torsdag 28. maj kl. 13.00 - 13.45 deler vi ud af vores erfaring med at rådgive, vejlede og opkvalificere ledige samt samarbejdet med jobcentre, a-kasser og fagforeninger.

Torsdag 28. maj kl. 13.00 - 13.45

Vi barsler med at åbne op for vores jobrettede kurser allerede fra 8. juni, og vi har brug for input til hvad du som jobrådgiver, vejleder, sagsbehandler el. lign. oplever der er efterspørgsel på. I det hele taget er webinaret set som en mulighed for at skabe et endnu bedre samarbejde med dig, som arbejder med de ledige hos jobcentrene, a-kasser, fagforeninger mm. 

Oveni dette, deler vi ud af vores erfaringer med at rådgive, vejlede og opkvalificere ledige og vores tætte samarbejde med jobcentre, a-kasser og fagforeninger. Vi har også inviteret en underviser fra et af vores AMU-forløb med, så du kan blive klogere på, hvad et jobrettet forløb hos os indebærer. 

Deltag i webinaret her

Program

Jobrettede AMU-kurser og AMU-forløb
Hør vores chefskonsulent Thomas Bystrup-Kjær fortælle om vores AMU-kurser og AMU-forløb for ledige. Hvilke kurser er populære, hvad synes de ledige om kurserne hos os og hvem er det egentlig der tager på kurserne. 

Virkeligheden på et af vores jobrettede AMU-forløb
Hør vores underviser Sanne Brigsted fortælle om indhold og målgruppe på vores jobrettede AMU-forløb Digital handel

Forberedende voksenundervisning (FVU) og ordblindeundervisning
Vi oplever, at kendskabet til vores FVU og ordblindeundervisning kunne være bedre, så derfor bruger vi lidt tid på at præsentere vores tilbud for dig. Vores virksomhedskonsulent Mads Ravn Kristiansen fortæller lidt om målgruppen og den typiske deltager på vores FVU- og ordblindetilbud. 

Personlig vejledning og realkompetencevurdering (RKV)
Afslutningsvis vil vores uddannelsesvejleder Ann Aarby Kirk fortælle om vores gratis vejledning og realkompetencevurderinger. 

Spørgsmål

Har du spørgsmål om webinaret er du velkommen til at kontakte vores virksomhedskonsulent.

Kristian Ballegaard Jensen

Virksomhedskonsulent og underviser Telefon: 22 57 51 16 Mail: kbje@tietgen.dk