English

Karrieredag Fyn

Karrieredag Fyn er en årlig jobmesse, hvor virksomheder og elever mødes. Karrieredagen er en oplagt mulighed til at markedsføre din virksomhed, som en potentiel elevplads over for vores dygtige eud- og eux-elever.

Speeddating for virksomheder og elever

På Karrieredag Fyn vil deltage flere hundrede fynske elever (handel, kontor, detail, event) som er friske, nysgerrige og på jagt efter en elevplads, når de har afsluttet deres uddannelse - hhv. i januar og i juni.

Vi afholder næste karrieredag:

Torsdag den 2. februar 2023 på Odense Rådhus

Mange, små jobsamtaler på én dag

Karrieredagen er derfor en oplagt mulighed for for din virksomhed til at markedsføre sig overfor eleverne - og måske spotte din kommende elev!

Erfaringerne viser, at der skabes mange gode kontakter mellem virksomheder og elever, og der nås sædvanligvis mange små jobsamtaler. Mange virksomheder fortæller ligeledes, at de skabte første kontakt til deres elever på disse messer – en ægte win-win situation!

Karrieredag Fyn er et samarbejde mellem Tietgen Business, Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier, Handelsgymnasiet Vestfyn og Nyborg Gymnasium.

Skal din virksomhed være med på Karrieredag Fyn 2023?

Er du og din virksomhed interesseret i at deltage på Karrieredag Fyn når vi holder Karrieredag i 2023? 

Send en mail til Christel Bjerremann og bliv skrevet op til næste års karrieredag allerede nu. Skynd dig, der er rift om pladserne.